Hva er LilleStortinget? Kategorier Arkiv Siste inlegg Siste kommentarer Fagerlia VGS

Mistillitsforslag?!

En anonym kilde i opposisjonen uttaler seg og hinter til mistillitspørsmål. Opposisjonen er lite fornøyde med regjeringspartienes uvilje til å forhandle i fagkomiteene. Det forhandles derfor om samarbeid mellom AP, SP, KrF, V, SV og MdG. Vår reporter på stedet skriver:

 

«Forhandlingen går hurtig og det er en god tone blant dem. Deres politikk blir tatt opp og de ønsker å finne en løsning på hvordan dette skal bli lagt opp. Det er spesielt partilederne som snakker. De setter seg ned for å skrive opp sine forslag om hvordan deres politikk vil se ut og hvordan de skal danne den nye regjeringen. «I dette samarbeidet får vi kjernesakene våres frem, så dette er bare positivt for oss alle.»»

Alle tegn peker mot mistillitforslag fra samtlige parti i opposisjonen. Dramaet stiger og vår reporter forteller dette videre:

 

«I møtet kommer justisminister Håkon Solli-Sæther inn og er full klar over hva som skjer. Han nekter å forlate rommet og skjønner ikke hvorfor de ikke blir støttet av partiene. «Det er jo vi som har makta,» uttaler han seg. De tyr til en flytting av rom ettersom Solli-Sæther nekter å flytte seg.»Dagen videre blir uten tvil spennende når Stortinget skal stemme over regjeringens forslag.

 

Journalist: Sondre Stokke

Reporter: Karoline Alvik

Foto: Eirik Borlaug
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fagerlias Budstikke

Fagerlias Budstikke

Ålesund

Vi gir deg sannheten. Oppdateres fortløpende. Ett skråblikk på LilleStortinget, og diverse andre vinkler.


Redaktør: Vetle Aarø

Bloggansvarlig: Hanna Sylte

Sjefsjournalist Sondre Stokke

Journalist Martha Årdal

Journalist Karoline Alvik

Sjefsfotograf Eirik Borlaug

Fotograf William Haugland

Assisterende Redaktør Ruben Arnsen

hits